Kedves Vásárlónk!

Köszönjük vásárlását! A Normark Hungary Zrt. (1097 Budapest, Gubacsi út 6/b), mint a Shimano horgászcikkek magyarországi forgalmazója a törvényileg kötelező 12 hónapon túl, úgynevezett önként vállalt garanciát biztosít, mely garanciával a termék típusától függetlenül Ön plusz 12 hónappal meghosszabbítja a jótállási időszakot.

A plusz 1 év jótállás feltétele a termék regisztrációja. Regisztrációhoz Önnek a vásárlást követő 12 hónap áll rendelkezésére, abban az esetben, ha Ön a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, a kiterjesztett jótállásra nem lesz jogosult.

Az alábbiakban pár perc alatt regisztrálhatja termékét, hogy később igénybe vehesse bármely általunk forgalmazott Shimano horgászorsóhoz és horgászbothoz nyújtott plusz 1 év funkcionális garanciát. A regisztráció során Ön személyes adatokat oszt meg velünk, melyek kezeléséről az alábbiakban olvashat. Adatainak biztonságát szem előtt tartva a regisztrációs lépések végén aktivációs emailt küldünk Önnek a megjelölt email címére. A küldött levélben található hivatkozásra kattintva kérjük, erősítse meg a termékregisztrációt. Amennyiben a regisztrációt követően nem kap emailt tőlünk, illetve további kérdéseivel keressen bennünket általános elérhetőségeink bármelyikén: telefonon +36 1 206 0702 vagy emailben: info@normark.hu